تئوری نفهم ها

۲۶۰,۰۰۰ تومان

شابک 9786003677982
موضوع اصلی علوم انسانی
موضوع فرعی فلسفه
نویسنده
مترجم  
سال انتشار 1401
نوبت چاپ 2
قطع کتاب پالتویی
جلد کتاب شومیز
تعداد صفحه 418
تئوری نفهم ها

نوشته‌ی

ترجمه‌ی  

مجموعه‌ی استخوان‌های روح دفترهایی‌ست در باب فلسفه و نظریه‌ی مدرن. استخوان‌های روح سر آن دارد تا بازنمایی تحلیلی و دقیقی از جریان‌ها و جنبش‌های فلسفی و نظری معاصر به‌دست دهد.

آنچه در «تئوری نفهم‌ها» انتظارتان را می‌کشد:

ما در دنیایی زندگی ‌می‌کنیم که ساده‌ترین چیزها برایمان عجیب، و عجیب‌ترین چیز‌ها جزو زندگی‌ روز‌مره‌مان است! دنیای معاصر پر است از اتفاقات جدید؛ درک هرکدام از خبرها و پیشرفت‌های فناوری در حالت عادی به ماه‌ها و گاهی سال‌ها زمان نیاز دارد و اکنون ما در این دوران اتفاقات تازه را پشت  سرهم و بدون هیچ وقفه‌ای برای درک تغییرات تجربه می‌کنیم.

چرا باید «تئوری نفهم‌ها» را خواند:

جستارهای کتاب با تنوع موضوعی و گاه عجیبشان این فرصت را به شما می‌دهند تا به بررسی زوایای جدید زندگی مدرن بپردازید. نیازی به دانش قبلی از فلسفه نیست و جستارها به موضوعات متنوعی از لذت، عشق، حسرت و مباحث جدید اخلاقی گرفته تا نقد کانت و فلاسفه‌ی نازی و جریان سیال ذهن می‌پردازند. همان طور که نویسنده در مقدمه آورده است، لازم نیست کتاب را به ترتیب صفحات بخوانید؛ کافی است عنوان‌های مورد علاقه‌ی خود را انتخاب کنید و با زاویه‌ی دید فلسفه‌ی معاصر آشنا شوید.

درباره‌ی نویسنده:

اریک شوئیتزگبل فیلسوف آمریکایی و استاد فلسفه در دانشگاه کالیفرنیا، ریورساید است. علایق اصلی او شامل ارتباط بین روانشناسی تجربی و فلسفه ذهن و ماهیت باور است. او دکترای خود را از دانشگاه کالیفرنیا، برکلی زیر نظر الیزابت A. لوید، آلیسون گوپنیک و جان سرل دریافت کرد. شوئیتزگبل رفتار فیلسوفان، به ویژه علمای اخلاق را با استفاده از روش های تجربی مورد مطالعه قرار داده است. مقالاتی که او منتشر کرده است بررسی می کند که آیا اخلاق گرایان اخلاقی تر از سایر جمعیت ها رفتار می کنند یا خیر. در مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۹، شوئیتزگبل میزان کمبود کتاب‌های اخلاقی را در کتابخانه‌های دانشگاهی در مقایسه با کتاب‌های فلسفه مشابه بررسی کرد. این مطالعه نشان داد که کتاب‌های اخلاق در واقع با نرخ‌های بالاتری نسبت به متون قابل مقایسه در سایر رشته‌ها گم شده‌اند.

برشی از کتاب:

نه شور و شوق و نه سرگرمی‌های مشترک و لذت درکنارهم‌بودن نمی‌توانند زمینه‌ساز اعتماد زناشویی باشند. هردو طرف باید این‌قدر بالغ باشند که ارزش‌های بنیادی زندگی‌شان ثابت باشد. باید این‌قدر عاری از خودخواهی باشند که همه‌چیز را( به‌جز ارزش‌های دائمی و مشترک) برای تعامل و توافق دوطرفه روی میز بگذارند و باید جلوی تمایلاتشان را برای داشتن راز و اهداف خوخواهانه بگیرند.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تئوری نفهم ها”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ناحیه کاربری